Информация за компанията

"Changning Dekang Biotechnology Co,. Ltd." е основана през 2003 и е един от първите и в момента най-големият производител на електронни продукти в света.

Changning Dekang се простира на 25,000 кв./м и разполага с 1000 човека персонал. С постоянно инвестиране и подобряване на оборудването,компанията разполага с най-модерните технологии на производство и стриктния контрол на качеството ни позволява да осигуряваме на нашите клиенти продукти с най-високото качество и най-висока степен на безопасност.

Продуктите на компанията съдържат първо качество фармацевтични суровини. Съставките в нашите продукти са натурални екстракти и ориенталски аромати. Vapor Flavor (никотинова течност за е цигари) съдържа най-добрите и качествени натурални съставки и са най-търсени в Европа и САЩ.

Dekang има мрежа от дистрибутори по цял свят, там където електронните цигари са популярни. Вижте повече за нашите дистрибутори:

Информация за контакт

Changning Dekang Biotechnology (ShenZhen) Co.,Ltd

Adresa: Unit B1, Bld 6, Entrepreneurial Industry Park, Shangxiawei, Shajing 3rd Street, Baoan Dist, Shenzhen, China, P.R.C 518104

Tel: +86-755-27567890 ext.8032

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Dekang Official Distributor In Bulgaria

Company name: Kagip Ltd

Уеб сайт: www.e-cigari.com

fangxiang
Retail store of Kagip Ltd, Bulgaria