Για την Dekang

Η εταιρία "Changning Dekang Biotechnology Co,. Ltd." ιδρύθηκε το 2003, είναι από τις πιο έμπειρες, και πλέον η μεγαλύτερη μονάδα ηλεκτρονικών κατασκευών στο κόσμο.

Οι εγκαταστάσεις μας λαμβάνουν χώρο σε περισσότερα από 25,000 τετραγωνικά μέτρα γης ενώ το προσωπικό αποτελείτε από 1000 ικανότατα άτομα ούτος ώστε να αξιοποιείτε πλήρως ο εξοπλισμός παραγωγής. Η εταιρία ακλουθεί την πιο εξελιγμένη διαδικασία παραγωγής με το πιο αυστηρό σύστημα έλεγχου υγιεινής ώστε να προσφέρει στον πελάτη την υψηλότερη και ασφαλέστερη ποιότητα προϊόντων.
Τα προϊόντα μας αποτελούνται πρωτίστως από φαρμακευτικού τύπου πρώτες ύλες. Η σειρά παραγωγής με φυσικά εκχυλίσματα ‘’Dekang Natural’’ αποτελείτε από τα πιο αγνά συστατικά και είναι επηρεασμένη από ανατολίτικα αρώματα. Τα υγρά αναπλήρωσης ηλεκτρονικών τσιγάρων Dekang αποτελούνται επίσης από πρώτης ποιότητα φυσικά προϊόντα και είναι διαθέσιμα κυρίως στην Ευρώπη και στις ηνωμένες πολιτείες Αμερικής.

Η ΄΄Dekang’’ έχει δίχτυο πωλήσεων σε όλο τον κόσμο και οι αντιπρόσωποι μας έχουν εξαπλωθεί σε κάθε χώρα όπου είναι διάσημα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα. Μάθε περισσότερα για το δίχτυο πωλήσεων Dekang στο: http://www.dekangbio.com/contacts

Στοιχεία επικοινωνίας

Changning Dekang Biotechnology (ShenZhen) Co.,Ltd

Adresa: Unit B1, Bld 6, Entrepreneurial Industry Park, Shangxiawei, Shajing 3rd Street, Baoan Dist, Shenzhen, China, P.R.C 518104

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Dekang Official Distributor In Cyprus

Company name: Anmatto Wholesalers Ltd

Website: www.anmatto.com

www.facebook.com/AnmattoWholesales
fangxiang

Η ANMATTO WHOLESALERS LTD είναι μία πρωτοπόρος εμπορική εταιρεία με διεθνείς συνεργασίες και με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια αγορά. Ειδικευόμαστε στην εμπορία ευχετήριων καρτών, χαρτί περιτυλίγματος, , τσαντούλες για δώρα είδη για πάρτη, αυτοκόλλητα για παιδιά και πολλά άλλα είδη της ίδιας κατηγορίας καθώς επίσης με παγωμένο καφέ και γρανίτα. Ακόμα η εταιρεία μας κατέχει μεγάλο μερίδιο αγοράς ηλεκτρονικού τσιγάρου αλλά και υγρών αναπλήρωσης φίλτρων αντιπροσωπεύοντας κολοσσούς στον τομέα αυτόν όπως η Dekang.

Η ANMATTO WHOLESALERS LTD εδρεύει στην Λευκωσία όπου και διεκπεραιώνονται όλες οι εμπορικές δραστηριότητες της εντός και εκτός Κύπρου

Η ANMATTO WHOLESALERS LTD είναι μία γνωστή εταιρεία στην Κύπρο καθώς έχουμε επιτύχει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη μεγάλων υπεραγορών και αλυσίδων καταστημάτων κατέχοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό μερίδιο αγοράς. Είμαστε επίσης πολύ υπερήφανοι για το προσωπικό μας και τις ειδικές τους γνώσεις.

Anmatto Wholesalers Ltd, Cyprus